• Srpski
  • English
  • Русский
  • العربية

Gras Garden nagradio finaliste

Časopis moja lepa bašta po 14.put proglasio je pobednike konkursa za najlepšu baštu u Srbiji. Među devet finalista, titulu je ove godine ponela zelena oaza bračnog para Jovanović iz Vranova kod Smedereva.

San svakog čoveka je da pretvori Zemlju u cvetnu baštu, rekao je neko. A taj san ostvarili su vlasnici ovogodišnjih finalista konkursa BIRAMO NAJLEPŠU BAŠTU U SRBIJI, koji je po 14.put organizovao najveći evropski časopis o baštovanstvu, MOJA LEPA BAŠTA. Finalisti, saradnici i prijatelji ovog časopisa okupili su se u restoranu M:eating, gde su na video-bimu na trenutak mogli da uživaju u lepotama vrtova iz svih krajeva.

Dugogodišnji prijatelj časopisa Nemanja Velikić na šarmantan način proveo je goste kroz zelena carstva, a predsednica žirija Slađana Milosavljević objasnila je zašto su izabrani baš ovi vrtovi.Prijatelji konkursa obezbedili su nagrade, a među njima i naša firma koja je darovala pobedniku GREEN IQ jedinicu, pametnu jedinicu za navodnjavanje kao i lepe sadnice za drugo i treće mesto.

Više o ovom pametnu uređaju za vaše bašte pročitajte na našoj stranici ovde.

moja-lepa-basta-nagrade-foto-nebojsa-mandic-16-copy  moja-lepa-basta-nagrade-foto-nebojsa-mandic-46-copy