• Srpski
  • English
  • Русский
  • العربية

O Nama

Gras Garden je preduzeće specijalizovano za izvođenje pejzažno-arhitektonskih projekata, od inicijalnog koncepta do izvedenog stanja.

Naše osnovne delatnosti su projektovanje, izvođenje i održavanje zelenih površina.

Zahvaljujući širokom spektru usluga koje pružamo, u mogućnosti smo da odgovorimo najzahtevnijim potrebama klijenata i zahtevima struke koristeći savremene metode, materijale i mehanizaciju. Iskustvo u transportu i korišćenju profesionalne mehanizacije omogućava sadnju biljaka velikih dimenzija, što dopunjuje našu celokupnu ponudu. Direktna saradnja našeg tima na svim nivoima rezultura kvalitetno izvedenim projektima, čije održavanje možete poveriti našim stručnjacima.

Pored uslužne delatnosti u oblasti pejzažne arhitekture firma Gras Garden više od 20 godina poseduje sopstvenu proizvodnju, rasadnik koji se bavi proizvodnjom kvalitetnog sadnog materijala po evropskim standardima, a lokalnu proizvodnju dopunjavamo uvozom specifičnih i eksluzivnih vrsta koje zelenu površinu čine jedinstvenom.

U svom dosadašnjem radu specijalizovali smo se i za dodatne usluge u projektovanju i uređenju zelenih površina, kako bismo svojim klijentima ponudili kompletnu uslugu na jednom mestu i u potpunosti izveli projektna rešenja. To podrazumeva projektovanje i ugradnju automatskih zalivnih sistema, projektovanje spoljašnje rasvete, dizajn i izradu spoljašnjih žardinjera, projektovanje zelenih zidova i krovnih bašti. U svim navedenim segmentima koristimo kvalitetne proizvode i inovativne materijale u saradnji sa domaćim i inostranim firmama specijalizovanim u ovim oblastima.