• Srpski
  • English
  • Русский
  • العربية

Gras Garden na sajmu građevinarstva

Datum: 25.04.2016.

U Beogradu je od 19.do23.aprila 20160godine. održan 42. Sajam građevinarstva, koji je okupio preko 500 izlagača iz  24 zemlje Evrope i Azije, sa motom “Prava odluka u pravom trenutku”.

Sajam građevinarstva u Beogradu najbolji je pokazatelj stanja u građevinskoj industriji; prošle godine ova grana uticala je na povećanje BDP-a za 1,8%, dok je vrednost građevinskih radova povećana za preko 25%.

Na ovogodšinjem sajmu prikazano je pregršt inovacija i predočeno je koliko je pomak ova sfera industrije napravila za samo godinu dana. Najsavremenija tehnička rešenja i sistemi gradnje prikazani su građanima koji su došli na sajam da pronađu rešenja kako da svoje kuće učine ekonomičnijim i udobinijim za življenje. Najnovije metode gradnje prezentovala je i naša firma, izloživši sisteme zelenih zidova i zelenih krovova koji nude praktičan i ekološki pristup u gradnji.

S obzirom da su u Srbiji sistemi vertikalnih bašti i krovnih vrtova I dalje nedovoljno rasprostranjeni i relativno novi,  posetioci sajma su se sa velikim interesovanjem informisali na našem štandu o detaljima ovih ekoloških i zelenih rešenja u gradnji svojih objekata.

zeleni zidovi i zeleni krovovi (9) zeleni zidovi i zeleni krovovi (8) zeleni zidovi i zeleni krovovi (2) zeleni zidovi i zeleni krovovi (1) zeleni zidovi i zeleni krovovi (7) zeleni zidovi i zeleni krovovi (6) zeleni zidovi i zeleni krovovi (5) zeleni zidovi i zeleni krovovi (4) zeleni zidovi i zeleni krovovi (3)