• Srpski
  • English
  • Русский
  • العربية

GreenIQ – Smart sistemi za navodnjavanje

PAMETNI UREĐAJ ZA SISTEME ZA NAVODNJAVANJE / Smart Garden Hub

Uštedite do 50% potrošnju vode za navodnjavanje travnjaka, vrtova i bašti

 

Kompanija GreenIQ iz Izraela, koja je lider u revoluciji pametnih uređaja za navodnjavanje, predstavlja nam inovativnu upravljačku jedinicu za navodnjavanje – Smart Garden Hub. Ovaj uređaj kontroliše vreme i raspored navodnjavanja tako što koristi informacije lokalne vremenske prognoze i na taj način štedi i do 50% potrošnju vode za navodnjavanje. Smart Garden Hub se povezuje preko Wi-Fi mreže ili kablovskog interneta na aplikaciju, koju je veoma jednostavno instalirati i podesiti prema potrebama svakog korisnika. Aplikaciji se može pristupiti sa bilo kog uređaja, u bilo koje vreme, jer je prilagođena Iphone-u, Ipad-u, Android pametnim telefonima/Ipad-ima, PC-u ili Mac-u.

Smart Garden Hub je jedini uređaj koji se konektuje na širok izbor pametnih uređaja i senzora. Kada je reč on sensorima za vlažnost zemlje konektuje se na PlantLink i Flower Power, Netatmo vremensku stanicu, a konektovanjem na senzor za protok vode ušteda je još veća.

Ovaj uređaj je široko zastupljen kod korisnika privatnih dvorišta, ali je isto tako idealan za profesionalne kompanije koje se bave navodnjavanjem, nekretninama, kao i za opštinske gradske uprave koje održavaju velike zelene površine.

U ponudi proizvoda GreenIq sistema nude se Smart Garden Hub, senzori za protok vode i relej rasvete.
Za više informacija i tehničke karakteristike posetite web stranicu www.greeniq.co, ili nas kontaktirajte na e-mail office@gras.rs. Naša firma je ekskluzivni zastupnik GreenIQ kompanije, za Srbiju.

Preuzmite prezentaciju GreenIq sistema ovde.

Za cenovnik kliknite ovde